SlasticebyAnna

Raw torta s jagodom i vanilijom

Ova sirova torta od jagode i vanilije ne samo da je izvrsnog okusa, već je i prava poslastica za tijelo! Zdravi sastojci kao što su datulje, Indijski oraščići, Kakao u prahu, Agava sirup, Kokosovo ulje, Kakao maslc, Kokosovo mlijeko, Sok limuna i Bourbon vanilija osiguravaju vam vrijedne vitamine i minerale – bez ikakvog rafiniranog šećera, brašna, aditiva, jaja i soje!

Torta od jagode i vanilije ne samo da izgleda sjajno , već je i jako ukusna! Baza je prekrasno orašasta, što se savršeno slaže s kremastim slojem jagoda i vanilije. To je sirovi kolač, što znači da se ne peče. Time se čuvaju mnoge dobre hranjive tvari. Orašasti plodovi ga čine vrlo zasitnim pa nemate potrebu pojesti cijeli komad torte odjednom. Sigurni smo da će vam se torta svidjeti. Definitivno se ne osjeti daje torta napravljena od sirovih i zdravih sastojaka. Ne samo da su vrlo ukusne, već su i super zdrave. Jagode su prava C vitaminska bomba. Iako su 90% voda, preostalih 10% sadrži veliku količinu vitamina C.

Naravno nećemo izostaviti ni vaniliju čiji je ključni sastojak vanilin. Osim njega, sadrži i vitamine B grupe (pantotensku kiselinu, tiamin, riboflavin, piridoksin), a od minerala kalcijum, magnezijum, kalijum, mangan, željezo, cink. Inače tortu možete držati u zamrzivaču do 2 mj. i imati spremnu za svaku prigodu, a nakon odmrzavanja u hladnjaku 5 dana.