SlasticebyAnna

SlasticebyAnna

Uz dozu ljubavi

Gotovo 2 desetljeća

obiteljska tradicija

Naša priča

Sve je počelo 2007 godine kada je u našoj obitelji iz potrebe Spomenka Marković prešla na sirovu prehranu i usavršila izradu Raw obroka kao i slastica. 

Nakon stečenog znanja i strasti prema raw kuhinji održala je mnoga predavanja

o raw prehrani i zdravom načinu života.

Njena predanost zdravom načinu života i okolišu, kao i strast prema slasticama, zapravo su obilježili naš profesionalni put.

SlasticebyAnna
SlasticebyAnna

 

 

 2021 godine u obiteljskoj tvrtci počeli smo raditi sirove veganske slastice , s jedne strane iz već spomenute osobne motivacije. S druge strane vidjeli smo da Iako postoji potražnja na tržištu za zdravim slasticama, teško je doći do kvalitetnih i ukusnih proizvoda.
 

sastojci

Naši proizvodi se proizvode bez dodataka mlijeka, jaja, aditiva, konzervansa, brašna ili rafiniranog šećera.
Proizvodi su isključivo iz prirodnih namjernica: Indijski oraščići, Bademi, Orasi, lješnjaci, suncokretove sjemenke, svježe datulje, kokosovo mlijeko, kokosovo vrhnje, kokosovo ulje, kakao maslac, kakao u prahu, cejlonski cimet, burbon vanilija, šumsko voće, limun, limeta...

Nakon pripreme, koristimo poseban postupak brzog zamrzavanja kako bi se što duže zadržala svježina raw slastica. Uz pomoć naših partnera želimo omogućiti da svatko tko je zdravstveno osvješten, otvoren za novitet ili je možda osjetljiv na hranu, može imati jednostavan pristup zdravim alternativama deserta. Zahvalni smo što pratite naše putovanje u ovoj ludoj utrci, iz dana u dan dajući nam snagu , dok vas mi nastavljamo oduševljavati novim inovativnim slatkim poslasticama punim ljubavi.

Vaš proizvodni pogon

SlasticebyAnna

Savršen omjer teksture i okusa

Recenzija zadovoljnog